Bij de FunFabriek geloven we niet in een one-size-fits-all-benadering, één vaste route die elk bedrijf moet bewandelen om het werkplezier bij medewerkers te verbeteren. Elk bedrijf is uniek, in elk bedrijf zijn de FunFactoren in sterke of minder sterke mate aanwezig. Elke aanpak van verbeteren is daarom per definitie anders. De vraag is waar je aan wilt en kunt werken om met elkaar het werkplezier te verhogen. Graag helpen we je daarbij met de eerste stap die daarvoor nodig is, de stap van zelfreflectie. Waar sta je nu? Wat zijn de sterke FunFactoren binnen jouw organisatie en welke FunFactoren vragen om directe actie?

In de FunFabriek Scorecard worden per FunFactor vijf vragen gesteld die je uitdagen jezelf en je team een score te geven van één (minimaal resultaat) tot en met vijf (maximaal resultaat). De minimale totaalscore is dus 25 en de maximale totaalscore is 125. Lees de vragen door, beantwoord elke vraag met een score en ontdek waar jouw kansen liggen.

De scores geven je de mogelijkheid om het werkplezier binnen jouw organisatie te kwantificeren en de ontwikkelingen te meten. Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de gesprekken tijdens en naar aanleiding van het invullen van de FunFabriek Scorecard én de verbeteringen die worden doorgevoerd om het werkplezier te verhogen. Want werkplezier is een onuitputtelijke bron van energie die je resultaten geeft waar je misschien nu nog niet van durft te dromen. Heel veel plezier toegewenst!

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 6

Welkom bij de FunFabriek Scorecard!

Ontdek de dynamiek van werkplezier binnen je organisatie. Deze scorecard is ontworpen om je te helpen de unieke FunFactoren in je bedrijf te herkennen en te evalueren. Beantwoord vijf vragen per FunFactor en krijg inzicht in waar je organisatie excelleert en waar kansen liggen voor verbetering. Laat ons samen de eerste stap zetten naar een verhoogd werkplezier!
FunFactor 1:
Werk doelgericht
In welke mate draag je bij aan het overkoepelende doel of de missie van jouw organisatie?
In hoeverre ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van je eigen persoonlijke doelen en kun je die vertalen naar dagelijkse uitdagingen?
In welke mate word jij regelmatig geïnformeerd over eventuele veranderingen in de doelen of strategieën van de organisatie die impact kunnen hebben op jouw persoonlijke doelen?
In hoeverre ontvang jij begeleiding van je leidinggevende rond jouw persoonlijke doelen?
Ben jij er zeker van dat je momenteel op de juiste koers zit?